Новини

Наши баби развиват е-бизнес за плетени смартфон калъфи

Наши баби развиват е-бизнес за плетени смартфон калъфи

by Боян Жеков -
Number of replies: 0

Екип на фирмата Snug Essentials наема пенсионерки, които да развиват онлайн бизнес чрез плетене, съобщи technews. Бабите плетат калъфи за смартфони, таблети и лаптопи, които след това се продават по различни международни канали в интернет.

Фирмата разпространява плетените калъфи за дигитални устройства чрез своя профил в най-популярната глобална платформа за ръчно изработени стоки Etsy, чрез профилите си в eBay, Facebook и други интернет канали. Предстои фрмата да открие и собствен онлайн магазин.

Към момента за Snug Essentials работят шест баби от Пловдив и неговата околност, както и една в София, а плановете на екипа са скоро техният брой да се удвои.
„Вече доказахме ефективността на този модел и се надяваме в бъдеще дейността ни да се разраства, а защо не и други предприемачи да започнат свои проекти в тази сфера", добави Петя Митева.

Работничките получават заплащането за труда си предварително, а целият риск, свързан с реализацията на продукцията, остава в Snug Essentials. Цената на плетено калъфче за iPhone е 10 долара.

http://news.ibox.bg/news/id_1019199082