Новини

Неприсъствено обучение за пероида 16.03 - 16.04

Неприсъствено обучение за пероида 16.03 - 16.04

by Боян Жеков -
Number of replies: 0

Уважаеми колеги,

Във връзка с извънредното положение въведено в страната за ограничаване разпространението на коронавируса и издадената заповед на ректора на УНИБИТ, проф. дн Ирена Петева, учебните занятия НЯМА да бъдат прекратени, но ще се извършват НЕПРИСЪСТВЕНИ ЗАНЯТИЯ, чрез електронни средства.  

За обучението в професионално направление 4.6 "Информатика и компютърни науки" е задължително използването на електронната среда за обучение на факултет "Информационни науки" на адрес edu.unibit.bg
За обучението в останалите професионални направления тази среда е препоръчителна.

Достъпът до платформата се осъществява чрез университетската електронна поща на студентите и преподавателите: XXXX@unibit.bg - 

Необходимо е:
1. Да отидете на "Вход"/"Log in"
2. "Вход с поща в unibit.bg"
3. Влизате в университетския си профил/имейл и се идентифицирате с потребителското си име и парола.

4а. Тези, които влизат за първи път ще получат имейл на университетската си поща за потвърждение чрез кликване на изпратения от системата линк.
4б. Тези, които вече са влизали започват работа с платформата 

5. Преподавателите, които влизат за първи път в платформата и ще създават свой курс, е необходимо да изпратят заявка на имейла на системния администратор на курсове, посочен в първия имейл от системата, който са получили при регистрация. 

Заявката трябва да съдържа:
- наименование на дисциплината;
- специалност на студентите;
- курс на студентите.

Всички преподаватели получават достъп и до курс за работа с Мудъл.

Препоръчваме използването на бразузера Google Chrome, както за имейл, така за работа с електронната среда за обучение - Мудъл!